Klubbkläder

Nu kan alla medlemmar beställa kläder i vår nyskapade klubbshop hos Prima4you. Under första månaden har vi 10% rabatt i kassan när vi skriver in rabattkoden gydaif20

Gå in i Gydas webshop här
https://www.prima4you.se/collections/gyda-islandshastforening

Du glömmer väl inte årsmötet 23 februari :)

Kommentera gärna:

 • SOLOMON • 17 juni 2022 01:14:19
  Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com Vi erbjuder lån till intresserade parter till en rimlig ränta på 2%. Intervallet är från 5 000,00 euro till 100 000 000,00 euro.
 • SOLOMON • 17 juni 2022 01:03:05
  Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com Vi erbjuder lån till intresserade parter till en rimlig ränta på 2%. Intervallet är från 5 000,00 euro till 100 000 000,00 euro.
 • Christy Walton • 2 juni 2022 07:07:25
  Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com
 • Antonio • 11 maj 2022 12:28:00
  Behöver du ett äkta lån för att betala dina räkningar och starta företag? kontakta oss nu med dina uppgifter för att få ett bra lån till en låg ränta på 3 % per år Maila oss: antoniofinancialassist@gmail.com Behöver du privatekonomi? Business Cash Finance? Osäker ekonomi Snabb och enkel ekonomi? Snabb ansökningsprocess? Finansiera. Tjänster som tillhandahålls inkluderar, *Skuldkonsolidering Finans *Business Finance Services *Personliga ekonomitjänster Hjälp Vänligen skriv tillbaka om du är intresserad med vår ränta E-POSTA oss: antoniofinancialassist@gmail.com
 • Max Bent • 26 april 2022 12:13:20
  Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.
 • Bryan Stefan • 23 april 2022 22:35:11
  Behöver du ett lån, jag är en privat, pålitlig, pålitlig långivare; Jag ger lån till företag och privatpersoner till en låg och överkomlig ränta på 3 %. Letar du efter företagslån, privatlån, bostadslån, billån, studielån, skuldsaneringslån, lån utan säkerhet och riskkapital? Om en bank eller finansiell institution har nekat dig ett lån av en eller flera anledningar. Du är på rätt plats för dina lånebeslut, vi tillhandahåller lån från $ 2 000 till $ 100 000 000 000,00 under en 1-20 års återbetalningsperiod var som helst i världen. E-post: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Whatsapp-nummer: +2348071917956 Whatsapp-nummer: +919654763221

  Kontakt:
  Bryan Stefan
 • Christy Walton • 14 april 2022 17:06:42
  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.
 • Antonio • 9 mars 2022 10:27:25
  Hi, do you need a loan? Email us antoniofinancialassist@gmail.com antoniofinancialassist@gmail.com Mh! How are you doing today? Je! You need a quick loan now within the next 6 hours now with no problems or any delays ANTONIO.CREDIT is here to solve all your problems today we offer a loan at 2% interest send us your email now for your quick loan Email us {antoniofinancialassist@gmail.com} Email us antoniofinancialassist@gmail.com Email us antoniofinancialassist@gmail.com
 • Antonio • 6 mars 2022 21:37:23
  Hej, behöver du ett lån? Maila oss antoniofinancialassist@gmail.com antoniofinancialassist@gmail.com Mh! Hur mår du idag? Jaha! Du behöver ett snabblån nu inom de närmaste 6 timmarna nu utan problem
 • Antonio • 6 mars 2022 17:08:22
  Hi, do you need a loan? Email us antoniofinancialassist@gmail.com antoniofinancialassist@gmail.com Mh! How are you doing today? Je! You need a quick loan now within the next 6 hours now with no problems or any delays ANTONIO.CREDIT is here to solve all your problems today we offer a loan at 2% interest send us your email now for your quick loan Email us {antoniofinancialassist@gmail.com} Email us antoniofinancialassist@gmail.com Email us antoniofinancialassist@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter