Ungdomskväll Torsdag 22 juli

Banan är bokad  för Gydas ungdomar, så att vi kan träna/rida, lära av varandra och umgås. Det kan vara ett träningspass på ovalbanan för de som skall vara med på blåbärstävlingen. För dig som inte vill ha med häst går det utmärkt att bara komma och umgås.
Ungdomskvällen pågår mellan 17:00-20:00. Runt kl. 18 tänder vi grillen, ta med något att grilla. Kafeterian kommer att vara öppen.
Hör gärna av er om ni ska komma men ni behöver inte anmäla er. Hoppas vi ses :D
Vid frågor kontakta mig Moa Ågren, gärna genom messenger, DM eller till 076-1427888

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:08:13
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com
  • Wagner • 2 mars 2022 22:08:09
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter