Fritidssektionen

Blåbärstävling "Prova-på-Tävling" 19 september
 Mer info kommer

Blåbärstävling "Prova-på-Tävling" 16 april
Grenar: T3, T8, V5 och 3gång sista anmälningsdag 1/5. Mer info kommer.

Tipspromenader
30 juni
7 juli
28 juli
mer info kommer

Sverigeritten 2020
Sommaren 2020 går Sverigeritten av stapeln. Gyda är med och arrangerar två av etapperna, och på den här sidan finns information för dig som är intresserad av att delta.
Bra att veta
Vad är Sverigeritten?
Sverigeritten är en stafettritt genom Sverige med start i norr och avslut i söder. Ridning sker på stigar, vägar m.m. i grupp, där de olika föreningarna ansvarar för att ”guida” sin del av ritten. Sverigeritten är uppdelad i dagsetapper och mellan varje dagsetapp kommer det att finnas övernattning att boka för både häst och ryttare för den som vill rida med flera dagar på raken.
Vem är arrangör?
Evenemanget ordnas av Svenska Islandshästförbundet (SIF) med dess medlemsföreningar.
Vem får delta?
Alla som är medlemmar i en islandshästförening ansluten till SIF får delta i ritten. Gyda är en SIF-ansluten förening.
Vad kostar det?
Att delta och rida med i ritten kostar inget. Om du skall övernatta kan kostnader tillkomma, liksom för mat, beroende på vilka möjligheter till kost och logi som erbjuds mellan de olika dagsetapperna.
Var kan jag få mer information?
Information om Gydas etapper av ritten läggs ut här på hemsidan och kommer även att länkas på Facebooksidan på ”Sverigeritten 2020” dag 34 och 35.
Mer information om hela Sverigeritten och andra klubbars etapper finns på denna länk: https://www.icelandichorse.se/dettaarsif/Nyheter/nyheterfransif/Sverigeritten2020/
På Facebookgruppen ”Sverigeritten 2020” finns alla etapper upplagda och det kommer att fyllas på med information om var de går och hur man anmäler sig om man vill vara med mm.
Gydas etapper 16-17 juli
Gyda ansvarar för två dagsetapper av Sverigeritten, dessa blir den 16-17 juli (torsdag och fredag). Anslutande klubb norrifrån är Gnyfari och vi ansluter till Odinn i söder. I och med att man får delta i vilka etapper man vill, (bara man är medlem i en SIF-ansluten förening) så hoppas vi att vi kan få gäster från andra klubbar som vill rida med på våra etapper och att vi själva har möjlighet att rida med på andra klubbars etapper -  ett kul sätt att se Sverige på!

Långritt 21 maj
Från Falun till Källslätten ToR gemensamt med Odinn, mer info se länken.
Faluritten.pdf