Arbetskvällar på banan - en förutsättning för banprojektet

I sommar har vi lagt in en arbetskväll i veckan på banan. Det är mycket som behöver göras i banprojektet för att få vår fina bana färdig. Därför behövs alla medlemmars hjälp. Collecting ring ska anläggas, passbanan ska göras klar, gamla banan "renoveras", belysning till nya banan, toaletter mm

Vi hoppas på bra uppslutning och har lagt arbetskvällarna på olika veckodagar så att någon av kvällarna ska passa alla. Vi skriver upp på en lista vilka som kommer och jobbar och detta redovisas till "Leader Gästrikebygden" som sponsrar vårt banprojekt. Det är arbetstiden som alla vi i klubben gör, som är kravet för att få pengar till banan.

Så - titta i kalendern och boka in de kvällar som passar dig! Om du vill hjälpa till med något på banan någon annan dag, kontakta då Tony eller Kurt för att få information om vad som behöver göras och tillgång till verktyg, färg mm.

Här kan du läsa mer om banprojektet =>

Den här veckans arbetskväll är på tisdag 4/5 18:00 - Välkomna!

/Bansektionen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter