Två veckor med arbetskvällar

Nu har vi haft två veckor med arbetskvällar på banan! Första veckan började sidorna på passbanan fyllas ut. På vissa ställen har det varit  för lite grus för att vara helt säkert. Stolparna i yttervarv på ovalen målades och även lagade delar. Andra veckan kom det ockå ett litet, men effektivt gäng och byggde vidare på staketet till passbanan. De kom en lång bit och med samma flyt på arbetet en kväll till så bör staketet bli klart! Då är det dags att börja olja det med samma vitfärgade olja som staketet runt ovalen.

Här kan du läsa mer om banprojektet. Det finns mycket att göra och allas hjälp behövs! 

Frågor? Kontakta Tony eller Kurt.

Nästa veckas arbetskväll är på onsdag 12/6 18:00. Du kan alltid se i Kalendern när det är arbetskvällar. Välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter