Tävlingssäsongen 2015

Hej GYDA IHF medlemmar !

För att GYDA IHF ska kunna genomföra tävlingssäsongen 2015 behöver bemanningsfrågan för de uppgifter som krävs inför, under och efter en tävling lösas.

Just nu är det främst tävlingssektionen som behöver omedelbar förstärkning.
Tävlingssektionen har som uppgift att samordna de insatser som behöver göras för att kunna genomföra tävlingar. De behöver naturligtvis hjälp från alla oss övriga medlemmar, främst under tävlingsdagarna - där alla vi kan bidra med att göra en arbetsinsats! - allt från någon timme till flera, eller utföra en arbetsuppgift.

Fredag till Lördag den 14-15 November startar 2015 års tävlingssäsongsplanering för islandshästar. SIF anordnar ett tävlingsseminarium i Kista, Scandic Victoria Tower. Gyda IHF börjar där planera 2015 års tävlingsdatum i samråd med våra omkringliggande grannklubbar. Passa på att följa med, bo på hotell, äta god middag och lära känna övriga tävlingsplanerare i landet och lära dig massor!

Hör av dig till Linn Gilberg om du är intresserad!
I tävlingssektionen finns just nu:
Linn Gilberg, lin@gilberg.se, 0703536768
Ida Göthe, ida.gothelive.se, 0730315868

Kontakta någon av dem firekt eller någon av oss i styrelsen, om du har funderingar eller om du faktiskt redan nu känner dig intresserad av att prova på detta!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i GYDA IHF
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter