Fantastisk tävlingshelg - tack alla!

Då har vi gjort klart ännu en fantastiskt arrangerad tävling. Allt har flutit på bra under lördag och söndag, trots regn, rusk och styv kuling. Roliga tävlingar att titta på med många fina ekipage och prestationer på våra banor. Ett trevligt inslag var domarexaminationen som var förlagd till Sandviken denna helg. 

Jag vill tacka alla tävlande som kommer till vår fina anläggning och sprider en fantastiskt stämning på och kring våra banor. Men de jag vill tacka mest är våra fantastiska funktionärer som  gör detta möjligt. Ett stort tack till er som sitter som domarsekreterare och i sekretariatet, speaker och collecting ring dessa dagar. Samt till tävlingssektionen för allt arbete med planering, priser och genomförande av tävlingarna. Vår enastående cafeteria som ser till att det finns mat och fika till tävlande och funktionärer. Alla som hjälpt till att putsa på anläggningen inför tävlingen och Kurt som jobbar kontinuerligt med att hålla banan/anläggningen i toppskick. Samt de som med kort varsel ställde upp och hjälpte till under dagarna. Jag har säkert glömt några så jag tackar även dessa.

Nu laddar vi om för Gyda Höst den 22-23 Augusti och hoppas på att alla som kan planerar in dessa datum i sin kalender. 

Tony Bergsman
Ordförande Gyda IHF
 

Kommentera gärna:

  • Linn • 7 juni 2015 22:26:08
    Ett stort tack även till dig Tony; vikarierande tävlingsledare, banpreppare, samordnare, fixare och trixare. Utan dig och ditt goda humör hade det inte varit detsamma!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter