Anmälan till Gydas tävlingar via icesale.se

Vi har en del tekniska utmaningar med att få anmälningarna att gå igenom hela vägen till Gydas tävlingar i höst.  

Efter anmälan via icesale.se dyker det upp en knapp att klicka på för att ”betala direkt”. Du är anmäld när du har registrerat din anmälan i icesale.se och betalat via någon av de metoder som dyker upp när du klickar på den knappen. Dock har en del som anmäler sig haft problem att få betalningen att fungera. Prova med de olika metoder som finns att välja på. T.ex. prova med betalning med bankdosa utan sladd respektive med sladd. Samt via dator eller med smartphone. När din anmälan är registrerad på rätt sätt kommer du med listan över anmälda ekipage på icesale.se (se nedan).

Om din betalning lyckas och du får bekräftelse på detta från Payson, men ändå inte kommer med på listan över anmälda i icesale.se - Skicka då ett sms till Malin 073-984 17 00‬ med en bild på betalning samt grenar och varv och namn på ryttare och häst
 

/Tävlingssektionen Gyda Islandshästförening
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter