Höststädning av Högbo Islandshästcenter

Höststädning av Högbo Islandshästcenter
Lördag och Söndag 20-21 oktober 10:00 - 15:00
Vi tänkte ta en rejäl städning av vår anläggning efter sommarens aktiviteter.
Gyda bjuder på lunch under dagarna, Gulaschsoppa med nybakt bröd, varmkorv med bröd. Det är bra om ni som kan komma, mailar Tony på ordforande@gyda.nu så vi kan planera ungefär hur mycket mat vi behöver förbereda för.
De vi planerar att göra är:
Montera tak i klubbstugan ( medtag skruvdragare)
Städa hagar (medtag krattor mm)
Röja sly (medtag röjsåg eller annat som passar detta arbete)
Rensa ogräs, småträd i och kring våra tävlingsbanor
mm.

Tag chansen att ta med er hästen och rid en stund under dagarna.

Väl mött Styrelsen i Gyda IHF

Kommentera gärna:

 • suh deh • 18 maj 2022 12:08:24
  Buy high quality Real / False driver's license, ID cards, passports, diplomas, visas, Whatsapp+1720.248.8130 fake Dollar Database registered passports, driver's license, ID card, visa, birth certificate, IELTS,TOEFL,ESOL,CHSK Transcript High Quality Real / False driver's license, identity cards, passports, diplomas, visas, fake dollar / euro etc Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

  We offer only original high-quality IDs and Passport ,Visa,Driving Whatsapp+1720.248.8130 License,ID CARDS,marriage certificates,diplomas etc buy now high quality-We have the best HOLOGRAMS AND DUPLICATING MACHINES With over 13million of out documents circulating over the world. fake dollar / euro etc Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

  Get Passports, Visas, Driver's License, ID CARDS, Marriage certificates, Diplomas, Birth Certificates,Whatsapp+1720.248.8130 Credit cards, Utility bills, Social Security cards, Resident permits, Death certificates, fullz and dumps pdf Seaman card ,fake dollar / euro e.t.c TEXT/Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

  Buy high quality undetectable grade AA+ counterfeit banknotes, we have available USD, CAD, GBP, EU AUD just to name a few.Whatsapp+1720.248.8130

  We also deal and specialize in helping you to get high quality Biometric documents, registered PASSPORT, DRIVING LICENSE, ID CARD, VISA, SSN TOEFL, IELTS, IDP, ESOL, GMAT CELTA/DELTA, DEGREE, TEXT/Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter