Information från Valberedningen

Hej Gyda medlemmar
Snart har 2019 gått och det är dax för årsmöte i slutet på februari. Då skall vi välja några nya ledamöter och andra förtroendevalda till styrelsen för 2020. Vi har skickat ut ett brev via mail om vilka som står på tur för nyval. Har du som medlem inte fått det så hör av dig till någon i valbertedningen. Men för all enkelhet så lägger vi upp det här på hemsidan också. Gydas styrelse2020
Med vänliga hälsningar 
Valberedningen

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:14:30
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter