Klubbkläder

Nu kan alla medlemmar beställa kläder i vår nyskapade klubbshop hos Prima4you. Under första månaden har vi 10% rabatt i kassan när vi skriver in rabattkoden gydaif20

Gå in i Gydas webshop här
https://www.prima4you.se/collections/gyda-islandshastforening

Du glömmer väl inte årsmötet 23 februari :)

Kommentera gärna:

 • manoj • 28 mars 2023 13:46:17
  DEAR SIR/MADAM,
  DO YOU NEED FINANCE?
  ARE YOU LOOKING FOR FINANCE?
  ARE YOU LOOKING FOR FINANCE TO ENLARGE YOUR BUSINESS?
  WE HELP INDIVIDUALS AND COMPANIES TO OBTAIN FINANCE FOR BUSINESS
  EXPANDING AND TO SETUP A NEW BUSINESS RANGING ANY AMOUNT. GET FINANCE AT AFFORDABLE INTEREST RATE OF 2%, DO YOU NEED THIS FINANCE FOR BUSINESS AND TO CLEAR YOUR BILLS? THEN SEND US AN EMAIL NOW FOR MORE INFORMATION CONTACT US NOW VIA EMAIL: (itliantic.fundcenter@protonmail.ch ) (watsapp no +16472502944)
 • manoj • 28 mars 2023 11:29:56
  DEAR SIR/MADAM,
  DO YOU NEED FINANCE?
  ARE YOU LOOKING FOR FINANCE?
  ARE YOU LOOKING FOR FINANCE TO ENLARGE YOUR BUSINESS?
  WE HELP INDIVIDUALS AND COMPANIES TO OBTAIN FINANCE FOR BUSINESS
  EXPANDING AND TO SETUP A NEW BUSINESS RANGING ANY AMOUNT. GET FINANCE AT AFFORDABLE INTEREST RATE OF 2%, DO YOU NEED THIS FINANCE FOR BUSINESS AND TO CLEAR YOUR BILLS? THEN SEND US AN EMAIL NOW FOR MORE INFORMATION CONTACT US NOW VIA EMAIL: (itliantic.fundcenter@protonmail.ch ) (watsapp no +16472502944)
 • polkmnoipk • 24 februari 2023 15:47:47
  LÄS MITT VITTNESBYT

  Jag heter Kerstin Almerén från sverige, ensamstående förälder, innan min man dog, han lämnade oss så mycket skulder, jag var så förvirrad och frustrerad över hur jag skulle betala en enorm skuld. En dag när jag gick igenom internet stötte jag på ett vittnesbörd från Mariam om hur låneföretaget Albaker hjälpte honom med lånet. Så jag ansökte om ett lån på 85 000 euro i 5 år från företaget via dess post
  ( albakerloanfirm@gmail.com ). Låt världen veta vad som har gjorts för mig, till min största förvåning, på mindre än 48 timmar har mitt lån godkänts med en ränta på 2%. Nu har jag reglerat min mans skuld och startat mitt eget liv och företag. Jag uppfyllde precis mitt löfte. Så om du vill ha någon typ av lån på minst 2 %, kontakta Albaker låneföretag på hennes e-post ( albakerloanfirm@gmail.com )
 • Flora Scott • 15 februari 2023 03:26:02
  God dag från denna sida, Am Mrs Flora Scott en privat långivare, Vi erbjuder brådskande personliga lån till överkomliga priser. om du är intresserad av ett brådskande lån av någon ekonomisk anledning eller så någonsin, tveka inte att kontakta oss via (flora_scott@outlook.com) för mer information om denna lånetransaktion.
  Vänliga hälsningar
  Fru Flora
 • mercy o • 2 februari 2023 09:56:06
  ekonomiska svårigheter?

  Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta eget
  företag? Detta kreditföretag grundades för mänskliga rättigheter
  organisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga
  och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka
  för ett lån, vänligen återkomma med information nedan e-post: jennabretzel98@gmail.com


  Namn:
  Lån krävs:
  Lånets varaktighet:
  Mobilnummer:

  Tack och Gud välsigne

  E-post: jennabretzel98@gmail.com
 • MARY MASON • 1 februari 2023 14:21:12
  Sky Wealth loan Firm, vi ger ut lån till en ränta på 0f 3%.

  God dag herr / mamma.

  Vi är ett privat företag och vi erbjuder lån till låga räntor för att bestämma lånebeloppet är mellan 100 miljoner låneavsättningar på 1 000 Euro lån för affärsutveckling: edge / företagsexpansion konkurrenskraft.

  Kontakt E-post: skywealthloanfirm@gmail.com

  Vi erbjuder en mängd olika lån

  * Personliga lån (säkrade och osäkrade)
  * Företagslån (säkrade och osäkrade)
  * Konsolideringslån

  Inga förskottsavgifter

  Vi tackar för att du tog dig tid att läsa denna annons.
  För mer information och förfrågningar, skicka e-post till oss idag
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com

  Du kan också nå oss via vår Whatsapp-verksamhetslinje: +1(646)4440366

  Du kan också kontakta oss via företagets webbplats: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

  Mrs Mary Mason.
 • Endre • 1 februari 2023 08:13:52
  Hallå,

  Behöver du ett akut lån? Vi erbjuder utbildningslån, företagslån, bostadslån, jordbrukslån, personligt lån, billån och andra goda skäl till 2%. Kontakta oss: (dakany.endre@gmail.com) för mer information

  Brådskande låneerbjudande.
 • Paulina Rataj • 17 januari 2023 00:44:33
  hej alla,

  Jag heter fru Paulina Rataj. Jag bor i Storbritannien London men jag är från Polen och jag är en glad kvinna idag? och jag sa till mig själv att varje långivare som räddar min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla som letar efter lån till honom,
  han gav glädje till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 250 000.00 euro för att börja om på mitt liv eftersom jag är en ensamstående mamma med 3 barn. Jag träffade denna ärliga och gudfruktiga kvinnliga långivare som hjälpte mig med ett lån på 250 000,00 euro, hon är en gudfruktig kvinna, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet, kontakta henne och berätta för henne att det är fru Paulina Rataj som hänvisar dig till henne. kontakta herr Damian Bienoszek via e-post: (damianbienoszek@gmail.com) eller kontakta honom via whatsapp:+48531318331

  Tack för att du tog dig tid att läsa detta och jag hoppas att du litar på honom och arbetar med honom.

  Vänliga hälsningar
 • Anthon • 9 januari 2023 23:56:54
  har du någonsin letat efter ett lån för att lösa hela din finansiella kris? att betala din skuld? köpa ett hus? köpa en bil ? eller starta ett nytt företag? så här är det slutgiltiga svaret på alla dina frågor eftersom mer än $500,000.00 har beviljats till många människor runt om i världen, även om du har blivit lurad tidigare, är Stella Rene lånefirma det sista och lösningen på alla dina problem idag , lån har gjorts tillgängliga för över 1 miljon människor runt om i världen och räknas fortfarande, tveka inte att kontakta deras e-post idag nedan {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} Telegram eller whatsapp +1(787)334-1701 för startinformation och procedurer hur du får ditt eget lån idag för att lösa dina ekonomiska problem idag, gör detta och tacka mig senare.

  era trogna
  Anthon
 • Pēteris Marija • 13 december 2022 05:26:05
  JAG FICK JUST ETT LÅN TILL JUL

  Jag har sett flera kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från LAPO M-F så jag bestämde mig för att ansöka baserat på populära rekommendationer och bara för några timmar sedan bekräftade jag ett totalt belopp på 78 500 euro på mitt konto. Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: lapofunding960@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter