Kurs 14 mars!!!!!

Nu har du chansen att få lära dig hur sekretariatet fungerar. Håkan den allvetande och Linda den förvirrade ska tillsammans hålla en kurs i hur man tillverkar och genomför en tävling. Du kommer att få lära dig hur du matar in poäng, hur du gör finaler, hur du stryker ekipage, flyttar dem mellan olika grenar bara för kul och mycket mycket mer. Som sekretaritatsansvarig får du veta allt först och du kommer att hamna bland rätt roliga människor uppe på parkett på tävlingarna. Ju fler vi är som hjälps åt desto roligare blir det i klubben. Skicka din anmälan till Linda på telefon 0730-269405

Inbjudan

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:12:34
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter