Information från TS

Hej alla medlemmar
Nu har vi haft årets första möte med tävlingssektionen vilket känns roligt, nu är vi på gång inför årets tävlingar! Här kommer en lite uppdatering från oss.
Som ni kanske sett sedan tidigare på hemsidan har vi planerat in tävlingsdagar för både pass, Gaedingakeppni och sport under våren. Vi tycker det skall bli extra roligt med våra passkvällar och Gaedingatävlingar vilket är lite nytt för oss och vi hoppas att så många som möjligt kommer och är med. Till den planeringen har vi ju även vårat årliga KM i augusti som brukar bli en succé och vi hoppas och tror att även DM kommer tillbaks i år.
Utöver detta har vi fått in önskemål från medlemmar om att lägga in flera nivå 3 eller nivå 4 tävlingar med finaler och vi tycker det är jättebra att vi får in feedback och ideér från er medlemmar. Vi har därför lagt in två till tävlingar i planeringen; en nivå 4 tävling den 30 maj och en nivå 4 tävling den 18 juli. På dessa tävlingar kommer grenarna att vara T8, V5, T4 och F3.
En nyhet för i år är att vi har startboxar och vi planerar därför att ha passlöp under våra passtävlingar. För att vi skall vara väl förberedda för detta tänker vi testköra boxarna och utrustningen den 15 mars kl. 11.00. Vill du komma och provrida i startboxar så är du varmt välkommen då, vi behöver ekipage. Du behöver inte ha en häst som kan gå i pass, gångart spelar ingen roll när vi ska testa.
Vi kommer att öppna anmälan till vårens tävlingar den 1 mars (undantaget passkvällarna där vi vill avvakta lite till) så lägg in detta datum i kalendern.
Utöver dessa tävlingar planerar även fritidssektionen att återupprepa sin uppskattade Blåbärstävling. De planerar att ha en tävling i maj och en i september.
Vi är ett glatt gäng som är med i tävlingssektionen men vi vill alltid bli flera så om du är intresserad så är det bara att säga till. Linda och Håkan behöver även bli flera i sekretariatet och kommer att ha en träff där de går igenom icetest (dataprogrammet som man använder) den 14 mars, se mer info om detta på Gydas hemsida.
Sist men inte minst så hoppas vi att vi ses på årsmötet nu på söndag. Vi bjuder på fika!
Med vänlig hälsning Tävlingssektionen genom Gydas ordförande.

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:12:29
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter