Information/ aktiviteter

Information från styrelsen:
Gyda söker någon mellan 16-25 som kan tänka sig att ta tag i vår ungdomsektion. Detta då vår tidigare ungdomsansvarig har valt att avsäga sig sitt uppdrag. Är DU intresserad så kontakta gärna någon av oss i styrelsen.
Aktiviteter:
Söndag den 6 september kl. 10:00-14.00 fortsätter vi att rusta klubbstugan. Vi kommer att skruva gips och spackla väggarna. Kom gärna upp och hjälp till, ta med skruvdragare om du har en, eller hjälp till att spackla väggarna.

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:11:11
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter