Medlemsavgifter 2021

Hej
Lite information från kassören, vi saknar fortfarande några medlemmar som inte betalt medlemsavgiften för 2021. Vi vill jätte gärna ha kvar er som medlemmar. Jag har skickat ut en påminelse via mail idag, har du inte fått den så kontakta mig. Den sista april plockar vi bort alla icke betalda ur medlemsregistret i IOL.
Några frågor om medlemskap mm så kontakta gärna mig på mail tony.bergsman@icloud.com

Mvh Tony

 

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:09:23
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter