Publik på Tävlingen 22 maj

Tävlingen 22 maj
Ett förtydligande vad som gäller för dessa tävlingar och publik.
Med de rådande gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten samt Polismyndigheten i Gävleborg, får Gyda anordna tävlingar bara vi följer dessa restriktioner. För vår del innebär det, att vi inte får ha någon publik alls på vårt tävlngsområde. Vi kommer vänligen men bestämt att avvisa alla besökare som kommer till Högbo Islandshästcenter för att titta på helgens tävlingar. Detta gäller även tävlande och hästskötare, ingen är tillåten att stå som publik då man inte tävlar.
Hoppas alla respekterar och följer dessa regler så vi kan fullfölja tävlingen. Vi får hoppas på att restriktionerna lättas upp inom kort så vi kan återgå till normala tävlingsförhållanden.

MVH Tävlingsledningen/ Gyda IHF

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:09:08
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter