Ungdomssektionen

Hej allihopa!
Måndag 10/5 kl 19:00 kör vi ett ungdomsmöte igen. Då ska vi rösta om vi vill ha en gemensam Instagram. Mötet börjar kl 19 och kommer att pågå i ca en halvtimme. Vi diskuterar och planerar hur vi vill vår Instagram.
Ni kommer få rösta genom att använda funktionen att räcka upp handen. Om förslaget går igenom får ni gärna ge förslag på innehåll och upplägg men jag kommer även ha ett förberett förslag inspirerat från andra föreningar.
Vi kommer även prata mer om den planerade kursen för Wicky Green.
Anmäl er till moa.agren@skola.gavle.se om ni vill vara med på mötet! Sista anmälningsdag 8/5!
Om ni anmälde er till förra mötet kommer jag skicka ut länk till er. Men om ni inte var anmäld sist, så måste ni anmäla nu om ni vill vara med på mötet. Hör gärna av er också om ni inte kan komma!
Ni får ut en länk till er e-postadress.
Välkomna! :D    Obs: glöm inte att anmäla dig om du inte var anmäld sist!
//Moa
 

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:09:03
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter