Fixa till inför tävlingen 12/6

Tävling (Nivå 2) nu på lördag den 12 juni. Första tävlingen sen pandemins start vi får ha publik. Vi tänker fixa och snygga till lite kring banor, hagar och städa klubbstaugan och "speakertornet" samt ställa ut allt i domarbåsen med start torsdag den 10 juni kl. 17:00 - 20:00 och fredag 11 juni 16:00-18:00
Har du möjlighet att ta med röjsåg/grästrimmer så är det bra. Lite verktyg såsom skiftnycklar,och skriúvmejsar mm  är bra att ha då vi även skall montera ihop några skottkärror och grepar. Vi syns på banan på torsdag/fredag kväll.

Kommentera gärna:

  • Wagner • 2 mars 2022 22:08:28
    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter