Gyda levererar på SM 2021

Fantastiska prestationer på SM från våra duktiga ekipage, vad sägs om 3 Guld 3 silver och 4 brons medaljer i 2021 års SM.
Guldmedaljer till:
Magnus Skulasson i PP1 och 5-gångs kombination
Molly Eriksson i T2J
Silvermedaljer till:
Jamila Berg i T1 och 4-gångs kombination
Alice Stattin i T1YR
Bronsmedaljer till:
Magnus Skulasson i  P2
Molly Erikssson i T1J
Milly Jäderström i V1J
Alice Stattin i V1YR
Domarnas Feather Prize YR till:
Alice Stattin

Gyda har under årets SM haft 12 ryttare med 16 hästar som deltagit i 14  av 24 möjliga grenar.
Grattis till er alla som deltagit under SM, och gjort fina ritter i en mycket hård konkurens. 
 

Kommentera gärna:

 • Wagner • 2 mars 2022 22:08:04
  Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com
 • Davina Claire • 23 november 2021 15:03:01
  LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter