Gyda KM 28-29/8

Den 28-29 augusti är det Gydas klubbmästerskap på Högbobanan.
Klubbmästare 2021 tilldelas till senior, young rider och junior i enligt följande:
4-gångskombination ( en töltgren + en fyrgångsgren)
5-gångskombination ( en töltgren + en femgångsgren + en passgren)
Passmästare (två passgrenar)

Kommentera gärna:

 • David • 18 mars 2023 15:30:06
  Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com} Vi erbjuder lån till intresserade parter till en rimlig ränta på 2 %. Intervallet är från 5 000,00 euro till 100 000 000,00 euro
 • happyday • 17 mars 2023 00:38:13
  Hej allihopa, här är ett prisvärt låneerbjudande som kommer att förändra ditt liv för alltid, PROMOTION HUR KAN JAG MINSKA MIN FAMILJS LIV Mitt namn är Mrs. Clency Dexter. Jag bor i Florida, USA och är jag en lycklig kvinna idag? Jag sa till mig själv att jag skulle rekommendera mitt Broken Life och alla långivare som kan förändra min familjs liv, till alla som letar efter ett lån. De gjorde mig och min familj lyckliga, jag behövde ett lån på $250 000,00 för att starta mitt liv som änka med 3 barn. Detta ärliga och GUD onlinelåneföretag hjälpte mig med ett lån på $250 000,00, faktiskt är GUD rädd för människor genom att arbeta med ett välrenommerat låneföretag. Om du behöver ett lån och du är 100% säker på att du kommer att betala tillbaka lånet, kontakta dem och berätta att Miss Clency hänvisade dig till dem. Kommunikation via e_mail:
  happyday99loanfirm@gmail.com
 • Shaziya Ali • 13 mars 2023 01:10:13
  Hej vänner, jag vill bara använda det här mediet för att tacka detta fantastiska låneföretag som hjälpte mig med ett lån, när jag var i behov av €40 000,00 så jag introducerades till Greenlight Financial Company så jag kontaktade dem och jag fick lånebeloppet på € 40 000,00 inom 24 timmar, jag kommer att ge råd till alla som är i ekonomisk stress, vänligen kontakta e-post: (fastloan2001@gmail.com).....
 • Shaziya Ali • 13 mars 2023 01:10:04
  Hej vänner, jag vill bara använda det här mediet för att tacka detta fantastiska låneföretag som hjälpte mig med ett lån, när jag var i behov av €40 000,00 så jag introducerades till Greenlight Financial Company så jag kontaktade dem och jag fick lånebeloppet på € 40 000,00 inom 24 timmar, jag kommer att ge råd till alla som är i ekonomisk stress, vänligen kontakta e-post: (fastloan2001@gmail.com)..
 • Shaziya Ali • 13 mars 2023 01:09:46
  Hej vänner, jag vill bara använda det här mediet för att tacka detta fantastiska låneföretag som hjälpte mig med ett lån, när jag var i behov av €40 000,00 så jag introducerades till Greenlight Financial Company så jag kontaktade dem och jag fick lånebeloppet på € 40 000,00 inom 24 timmar, jag kommer att ge råd till alla som är i ekonomisk stress, vänligen kontakta e-post: (fastloan2001@gmail.com).
 • Loan Offer Apply Now • 12 mars 2023 01:44:46
  Loan Offer Apply Now @ Via Email: IFSCapitalloan@gmail.com

  ( IFSCapitalloan@gmail.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( IFSCapital@post.com )

  Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( SuiteCapitals@gmail.com ) SuiteCapitals@post.com

  Please Fill the Application Form Below: -
  Complete Name: -
  Loan amount needed: -
  Loan Duration: -
  Purpose of loan: -
  City / Country: -
  Telephone: -
  Name Of The Site You/Link Hear About Us:

  Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1%? CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Via Email: ( ValidusCapital@execs.com ) ValidusCapital@techie.com

  ( CYSCredits@Asia.com ) OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS ( CYSCredits@Post.com )
 • Elvis Markman • 8 mars 2023 07:17:40
  Losing your Bitcoin and cryptocurrency can be devastating especially when you have invested all your money into it. Everyone thought it was impossible to trace and recover cryptocurrency, I’m here to let you know that Bitcoins and any other cryptocurrencies can be fully recovered with the right information. I was lucky to come across WARDRIVERS CYBER, a cryptocurrency recovery company that was able to recover all the money that I lost in crypto. I’m grateful for the help of WARDRIVERS CYBER and I recommend their services to everyone out there who needs a reliable and trustworthy crypto recovery company. You can reach WARDRIVERS CYBER via E-mail: WARDRIVERSCYBERSERVICE@TECHIE(.)COM
 • Elvis Markman • 8 mars 2023 07:17:34
  Losing your Bitcoin and cryptocurrency can be devastating especially when you have invested all your money into it. Everyone thought it was impossible to trace and recover cryptocurrency, I’m here to let you know that Bitcoins and any other cryptocurrencies can be fully recovered with the right information. I was lucky to come across WARDRIVERS CYBER, a cryptocurrency recovery company that was able to recover all the money that I lost in crypto. I’m grateful for the help of WARDRIVERS CYBER and I recommend their services to everyone out there who needs a reliable and trustworthy crypto recovery company. You can reach WARDRIVERS CYBER via E-mail: WARDRIVERSCYBERSERVICE@TECHIE(.)COM
 • Max Bent • 4 mars 2023 00:10:40
  Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Och här är vår företagswebbplats: www.oceanfinance.co.uk

  Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.
 • chris • 28 februari 2023 10:47:25
  jag fick ett lån på 20 000 euro från steven funds igår, lånet erbjöds mig till en låg ränta på 2% och låneprocessen var snabb och enkel kontakta dem idag för lån via e-post stevenfunds@outlook.com eller whatsapp +2347043593434

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter