Golvläggning

Måndag 27 september med start 17:00 påbörjar vi arbetet med att lägga nytt golv i klubbstugan. Välkomen att hjälpa till.

Kommentera gärna:

 • Elvis Markman • 8 mars 2023 07:38:02
  Losing your Bitcoin and cryptocurrency can be devastating especially when you have invested all your money into it. Everyone thought it was impossible to trace and recover cryptocurrency, I’m here to let you know that Bitcoins and any other cryptocurrencies can be fully recovered with the right information. I was lucky to come across WARDRIVERS CYBER, a cryptocurrency recovery company that was able to recover all the money that I lost in crypto. I’m grateful for the help of WARDRIVERS CYBER and I recommend their services to everyone out there who needs a reliable and trustworthy crypto recovery company. You can reach WARDRIVERS CYBER via E-mail: WARDRIVERSCYBERSERVICE@TECHIE(.)COM
 • Pēteris Marija • 24 februari 2023 17:08:51
  Hallo,

  Bent u op zoek naar een legitieme lening?
  Bent u afgewezen door uw banken?
  Om de een of andere reden heb je geld nodig.
  Je bent oprecht en eerlijk
  Heeft u een lening nodig om schulden of rekeningen af te lossen of om een project uit te voeren?
  Je hebt altijd een kans.
  Bovendien bieden we snel en betrouwbaar leningen aan met een jaarlijkse rente van 2%. Wij zijn betrouwbaar
  Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.
  E-mail: lapofunding960@outlook.com
 • Pēteris Marija • 24 februari 2023 17:08:33
  Hallo,

  Bent u op zoek naar een legitieme lening?
  Bent u afgewezen door uw banken?
  Om de een of andere reden heb je geld nodig.
  Je bent oprecht en eerlijk
  Heeft u een lening nodig om schulden of rekeningen af te lossen of om een project uit te voeren?
  Je hebt altijd een kans.
  Bovendien bieden we snel en betrouwbaar leningen aan met een jaarlijkse rente van 2%. Wij zijn betrouwbaar
  Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.
  E-mail: lapofunding960@outlook.com
 • Ingrid • 24 januari 2023 00:52:18
  Dragi tražitelji kredita.

  Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao organizacija za ljudska prava diljem svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za zajam, kontaktirajte ih koristeći podatke u nastavku: e-mail: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Potreban iznos kredita:
  Trajanje kredita:
  Broj mobitela:

  Hvala vam i Bog vas blagoslovio
  OSIGURANJE
  Ingrid
 • Max Bent • 3 november 2022 01:52:38
  Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  webbplats: www.oceanfinance.co.uk

  Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.
 • Manuel Franco • 29 oktober 2022 10:37:10
  I just want to say Thank You to everyone who supported me through the years. My name is Manuel Franco, New Berlin, Wisconsin. My story of how I won the Powerball lottery of $768.4M is a bit of a tale. I have been playing Powerball tickets for 6 years now since I turned 18. I bought my first ticket on my 18 birthday. I was feeling very lucky that day because I had contacted Dr. Michael to help me with the winning Powerball numbers. I really had that great great feeling that I looked at the camera wanting to wink at it. I only did a tiny part of it and trusted him. He gave me the numbers after I played a couple other tickets along with it for $10. I checked my ticket after the winnings came online and saw the numbers were correct including the Power play. I screamed for about 10 minutes because it felt like a dream. I had won $768.4M. You can check my winning testimony with the lottery officials just with my name search. Thank you Dr Michael. Well, his email is odungaspelltemple@gmail.com and you can also call or Whats-app him at +2348167159012 so you guys can contact him
 • Wagner Clerk • 27 april 2022 16:22:30
  Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrägerier tills jag träffar den här trogna långivaren som gav mig ett lån på 70 000 kronor nu tror jag att det fortfarande finns riktiga långivare online, här är e-postmeddelandet (christywalton355@ gmail.com) hos långivaren om du är i behov av ekonomisk hjälp kan du kontakta honom för hjälp: christywalton@gmail.com
 • Antonio • 22 mars 2022 13:27:48
  Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup business? contact us now with your details to get a good Loan at a low rate of 3% per Annual Email us: antoniofinancialassist@gmail.com Do you need Personal Finance? Business Cash Finance? Unsecured Finance Fast and Simple Finance? Quick Application Process? Finance. Services Rendered include, *Debt Consolidation Finance *Business Finance Services *Personal Finance services Help Please write back if interested with our interest rate EMAIL us: antoniofinancialassist@gmail.com
 • Wagner • 2 mars 2022 22:07:41
  Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com
 • Davina Claire • 23 november 2021 15:03:43
  LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter