Medlemsmöte 31/10

Söndag den 31 oktober kl 12:00 är det medlemsmöte i klubbstugan.
Vi startar med en föresläsning av Jessica Svedjerot equiterapeft och akupunktör. Sen fortsätter vi att prata lite allmänt om Gyda, och vad vi som medlemmar vill ha ut av sitt medlemskap mm.  Mer info här Medlemsmöte2021
Väl mött Styrelsen i Gyda IHF

Kommentera gärna:

 • polkmn • 24 februari 2023 15:50:42
  Hej, jag bor för närvarande i Förenade Arabemiraten, jag var i en ekonomisk situation i maj 2022 och jag behövde köpa ett hus. Jag försökte leta efter ett lån från olika låneföretag, både privata och företag, men det fungerade inte, och de flesta banker vägrade min kredit. Men som Gud vill så introducerades jag för en privat långivare som gav mig ett lån på €75 000 och idag är jag ägare till ett hus och jag mår bra för tillfället, om du måste gå till ett företag för att säkra ett lån. inga säkerheter, ingen kreditprövning, endast 2% ränta och medundertecknare med bättre återbetalningsplaner och schema, kontakta Albaker lån,
  ( albakerloanfirm@gmail.com ). Han vet inte att jag gör det här men jag är så glad nu och jag bestämde mig för att låta folk veta mer om honom och jag vill att Gud ska välsigna honom mer. Du kan kontakta honom via hans mejl. albakerloanfirm@gmail.com
 • Dana solcova • 15 oktober 2022 12:09:18
  Vittnesbörd OM MITT FRAMGÅNGSRIKA LÅN

  Jag heter Dana Solcova från Prag Tjeckien, jag stötte på den här låneleverantören på den här sidan och bestämde mig för att kontakta hans e-post, jag blev förvånad när jag gav honom det nödvändiga dokumentet, plötsligt blev jag godkänd för ett lån på 350 000 CZK, så aldrig Jag kunde inte tro att allt fungerade. Jag har krediterats med ett lån på 350 000 CZK, vänligen råd alla som behöver ett lån att kontakta denna privata långivare med en låneförfrågan via e-post: galapavol547@gmail.com:
 • Fineko Jay • 15 oktober 2022 12:08:23
  Vittnesbörd OM MITT FRAMGÅNGSRIKA LÅN

  Jag heter Fineko Jay från Prag Tjeckien, jag stötte på den här låneleverantören på den här sidan och bestämde mig för att kontakta hans e-post, jag blev förvånad när jag gav honom det nödvändiga dokumentet, plötsligt blev jag godkänd för ett lån på 350 000 CZK, så aldrig Jag kunde inte tro att allt fungerade. Jag har krediterats med ett lån på 350 000 CZK, vänligen råd alla som behöver ett lån att kontakta denna privata långivare med en låneförfrågan via e-post: galapavol547@gmail.com:
 • Wagner • 2 mars 2022 22:07:36
  Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com
 • Davina Claire • 23 november 2021 15:03:32
  LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till noveltyfinances@gmail.com eller ring / WhatsApp via: +447915601531)

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.
 • Christina kulla • 31 oktober 2021 09:01:18
  Kommer på medlemsmötet

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter